GERELY HOME LAKÁSFELÚJÍTÁS

TELJESKÖRŰ LAKÁSFELÚJÍTÁSOK GYŐRBEN!

A Honlap felhasználási feltételei:

 

Köszönöm, hogy ellátogatott Honlapomra. Kérem, hogy mielőtt a Honlapot használja, olvassa el a felhasználási feltételeket és a jognyilatkozatot.

 

A Honlapot Gerely Gyula üzemelteti. Az Üzemeltető megtesz minden, tőle ésszerűen elvárható erőfeszítést, hogy a Honlap tartalma naprakész, az adatok pontosak legyenek. Ennek ellenére az Üzemeltető nem vállal garanciát az adatok pontosságára, az anyagok teljességére vonatkozóan, és elhárít magától minden ebből, valamint harmadik személy által tett, az adatok módosítását eredményező tevékenységből származó kárra vonatkozó felelősséget.

A Honlap egy szellemi termék, melyet a szellemi tulajdonjog véd. A Honlapon található valamennyi adat, kép, információ, szöveg (Tartalom) Gerely Gyula tulajdonát képezi. Az oldal tartalmát sem részben, sem egészben nem lehet a Tulajdonos előzetes, írásbeli beleegyezése nélkül semmilyen módon és jogcímen felhasználni. A limitált felhasználói jogokon kívül tilos a Honlap tartalmát vagy annak bármely részét másolni, szétszedni, átírni, reprodukálni, kiadni, kiállítani, előadni, módosítani, szétküldeni, feltölteni, vagy bármely más módon kihasználni.

A Felhasználó beleegyezik abba, hogy a kommunikációs szolgáltatásokat kizárólag elfogadható, és a kommunikációs szolgáltatáshoz kapcsolódó üzenetek és anyagok küldésére és fogadására használja.

A feltételek a Magyar jog hatáskörébe tartoznak, és a felek alárendelik magukat a magyar jogi törvényeknek.

 

A Honlap jog – és adatkezelési nyilatkozata:

 

A Honlap üzemeltetője tiszteletben tartja weboldala látogatóinak jogait, magántermészetű adatait. A weboldalon kért információk és adatok kezelése és felhasználása során az Üzemeltető a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek betartásával jár el, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény. Az adatvédelmi törvény értelmében személyes adatnak minősül valamely természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, illetve az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. Lehetőség van arra, hogy bárki úgy böngésszen a Honlapon, hogy előtte ne kelljen személyes információkat, adatokat megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatások, amelyek igénybe vételéhez bizonyos személyes adatok megadására van szükség (név, cím, e-mail cím, telefonszám). Mindezen adatokat a felhasználó, a szolgáltatást igénybe vevő előzetes hozzájárulásával kéri el és használja fel az Üzemeltető. Ezeket az adatokat kizárólag az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve a szolgáltatást kérő tájékoztatásához használja fel. Harmadik személye részére az adatokat, információkat nem továbbítja az Üzemeltető. A Honlap üzemeltetője az általa őrzött adatokat minden elvárható módon védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljön. Az Üzemeltető az elkért és felhasznált adatokat kizárólag a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges ideig őrzi meg, azt követően csak a szolgáltatást igénybe vevő előzetes engedélyével használhatja tovább, egyebekben gondoskodik azok megsemmisítéséről.

 

Asztali nézet