GERELY HOME LAKÁSFELÚJÍTÁS

TELJESKÖRŰ LAKÁSFELÚJÍTÁSOK GYŐRBEN!

Részleges lakásfelújítás

Lakásfelújítás esetén részleges címszó alatt lehet érteni a burkolatcserét, vagy festés-mázolást, vagy a lakás, családi ház vagy bármilyen építmény egy részének felújítását ,például fürdőszoba ,konyha felújítást.

Ha a megrendelő ilyen céllal keres meg, mindenképp helyszíni szemrevételezés alapján lehet tájékoztatást adni arról, milyen lehetséges módon készíthetem el a megrendelő által kért felújítást, és természetesen az árajánlat is csak ezután készülhet el.

Ahhoz hogy egy kivitelező az ilyen fajta munkálatokat jól el tudja végezni, nagy szakmai tapasztalat szükséges. Ismernie kell a régi építési, falazási, vakolási, burkolási, festési technológiákat és tudnia kell , hogy milyen jelenlegi anyagokat és technológiákat használhat fel annak érdekében, hogy a kivitelezés ugyanolyan jó, vagy annál magasabb szintű legyen, mint amilyen a munkafelület újkorában volt.

Teljes lakásfelújítás

Ha a megrendelő teljeskörű lakásfelújítást szeretne, szintén helyszíni szemrevételezés alapján lehet tájékoztatást adni arról, hogy milyen lehetséges módon készíthetjük el a megrendelő által kért lakásfelújítást, és természetesen az árajánlat is csak utána készülhet el.

Ez a feladat elég sokszínű, hiszen ilyenkor a megrendelő és a szakember szabad kezet kap (természetesen a technológiák betartásával).

Szakmai tapasztalat azért szükséges ehhez a kivitelezési formához, mert tág látótérrel rendelkező szakember tudja a megrendelő felé a legjobb tájékoztatásokat adni annak érdekében, hogy a lakásfelújítás a lehető legjobb minőségben készülhessen el.

 

Hírek

  • Megrendelők figyelmébe
    2015-08-18 13:25:38

    Tisztelt Jelenlegi és Leendő Ügyfeleim!

    Számomra nagyon fontos megrendelőim elégedettsége, és az, hogy bizalommal forduljanak hozzám! Ennek érdekében nem vállalok egyszerre párhuzamos munkákat, hanem mindig folyamatosan teszek eleget a megrendelői igényeknek és egyszerre csak egy megbízást végzek. Ez természetesen nem zárja ki, hogy akár személyesen, akár az egyéb elérhetőségek valamelyikén megkeressenek kérdéseikkel észrevételeikkel, illetve tanácsot adjak, felmérjem az igényeket, segítsek. Keressen bizalommal!

    Tisztelettel:Gerely Gyula

Asztali nézet